Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen

Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen

Hoop is om de hoek voor Marian
Op zoek naar jezelf met Marian Houtman

Praktische
info

Hoop is om de hoek voor Marian

Praktische
info

Heb je interesse?

De coachingsgesprekken en huiskamermomenten vinden met name plaats in Apeldoorn, maar in overleg zijn er zeker ook andere mogelijkheden. Op deze pagina vind je alle praktische informatie. 

Mijn gegevens

Marian Houtman – Heijboer

Adres

Tel.
E-mail
KvK 
BTW 
IBAN
NOBCO 

Boerhaavestraat 30B
7316 JC Apeldoorn
055 521 66 98
info@marianhoutman.nl
80727557
NL003292177B03
NL18 INGB 0798 8772 43
33172

Neem gerust contact op

Als je graag een kennismakingsgesprek wilt of vragen hebt over het coachingstraject en/of huiskamermoment?

Meest gestelde vragen

Het eerste gesprek is altijd gratis. Voor particulieren hanteer ik tarieven berekend naar draagkracht, gebaseerd op het (gezamenlijk) netto maandinkomen. Op de pagina tarieven vind je een overzicht van de bedragen.

Is het tarief een bezwaar? Laat dat je niet weerhouden. De tarieven zijn altijd bespreekbaar. Daar is in het kennismakingsgesprek ook ruimte voor. Eventueel kun je een bijdrage vragen bij het diaconaat van je kerkelijke gemeente. 

Je kunt ook je werkgever vragen naar de mogelijkheden voor een vergoeding van het coachingstraject in het kader van deskundigheidsbevordering.  

Ja, dat kan. Voor coachingsgesprekken in de avonduren en aan huis geldt een aangepast tarief. Stuur mij gerust een berichtje met een vraag over de mogelijkheden en kosten. 

Sta je open voor wandelcoaching en/of ben je hier benieuwd naar? We spreken bij wandelcoaching af op een mooie plek in de natuur in of bij Apeldoorn. De wandeling duurt 1,5 uur met rustpauzes tussendoor en biedt jou de mogelijkheid om op een andere manier los te komen van dagelijkse beslommeringen en helder te denken door bewegen. 

Ik heb een erkende Opleiding tot Coach gevolgd. Kijk op mijn LinkedIn-pagina voor mijn uitgebreide CV. Ik werk volgens de internationale, ethische gedragsregels van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches).