Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen

Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen

Huiskamermoment

Vanuit de ontmoeting

ontstaan ontdekkingen

Hoe fijn is het om af en toe met iemand af te spreken om een kop koffie of thee te drinken? Of samen een stuk te wandelen met een frisse wind in het gezicht? Dit is zo belangrijk voor ons vrouwen: juist in deze tijd vol rusteloosheid. Wij hebben het contact met elkaar nodig… Om bij te praten, ervaringen uit te wisselen, te genieten van het samen zijn, van het met elkaar meeleven en bij elkaar opladen. 


Misschien heb je behoefte aan meer dan oppervlakkig contact. Of heb je je voorgenomen om je in een onderwerp te verdiepen. En voor je het weet raakt het weer op de achtergrond. 

 

ondertussen vraag je je misschien af:

Met wie kan ik hier eens echt over praten?

Je verlangt naar echte ontmoeting met vrouwen die dezelfde vragen hebben. Om in openheid je gedachten en (waarom) vragen te delen. Je wilt misschien dieper doorpraten over dingen waar je zelf niet uitkomt. Of je wilt bepaalde ingeslepen patronen doorbreken en je wilt graag horen hoe andere vrouwen dit doen. 

Het lucht op om samen stil te staan bij een onderwerp. Het maakt het soms net even minder zwaar als er herkenning is en je begrip en steun bij elkaar vindt.  En als je dan ook nog informatie krijgt over achtergronden en handvatten over hoe je het aan kunt pakken: dan ga je met nieuw energie naar huis.

Tijdens echte en pure huiskamermomenten gebeurt dit. We combineren de gezelligheid van samen zijn, het uitwisselen van ervaringen met praktische oefeningen en toerusting vanuit psychologische inzichten en Bijbelse uitgangspunten. 

Ontmoet Verbind Geniet Marianhoutman
Ontmoet - Verbind - Geniet
Door erover te praten ga je weer met
een nieuwe blik tegen de dingen aankijken.
WELK THEMA PAST BIJ JOU?
Ontmoeting Huiskamermoment Marian Houtman
Onderwerpen
Druk met 'zijn' - Wie ben ik?
Waar het om draait - Kies ik de kern?
Communiceren is aansluiten. Terug naar je kernwaarden.
Balans is kiezen. In verbinding met God, jezelf, de ander.
Samen sterker groeien. Patronen in relaties.
Stemmen van vroeger. Wie heeft het voor het zeggen?
Kan het anders? Omgaan met meningsverschillen of conflicten.

Mogelijkheden

Boeken

Je kunt je individueel inschrijven om aan te schuiven aan de tafel met 3 andere vrouwen. Welk moment past in jouw agenda? Een ochtend, middag of avond?

Pilot

We zijn gestart met de huiskamermomenten. De agenda vult zich met momenten: houd die dus in de gaten. Bij nieuwe thema's hanteer ik goedkopere tarieven zodat we van elkaar kunnen leren.

Staat het onderwerp van je interesse (nog) niet in de agenda?
Laat het me even weten via het contactformulier.

Tarief

Afhankelijk van locatie en tijdsduur vanaf €45 per persoon per keer. Dit bedrag geldt in mijn huiskamer bij een groepsmoment van 3 uur met 4 deelnemers, inclusief verwerkingsmateriaal, koffie/thee en iets lekkers.

Doe jij mee aan de pilot?

Het huiskamermoment is een uniek concept. De behoefte aan contact en verhalen delen is zichtbaar, en hiermee creëren we een moment om met elkaar te zitten, te praten en te delen. Inmiddels hebben al veel vrouwen meegedaan met het thema ‘Druk met ‘zijn’ Wie ben ik?’
Ze zijn heel enthousiast.

Huiskamermomenten over nieuwe thema’s zijn in ontwikkeling. Nieuw in het aanbod is in 2023
‘Waar het om draait – Kies ik de kern?’ Het is het vervolg op ‘Druk met ‘zijn’. Als je hier aan mee doet ontvang je korting. Laten we samen optrekken zodat we van elkaar leren en het huiskamermoment  kunnen laten uitgroeien tot een plaats waar mensen zich veilig weten en mogen groeien in hun ontwikkeling. Het pilottarief is €25 per persoon per keer.

Alle huiskamermomenten vind je in de agenda: