Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen

Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen

Coaching

Wanneer kan coaching je helpen?

Als je met vragen loopt over:

# De balans in privé en werk
# (Terug)vinden van je energiebron(nen)
# (Her)ontdekken van wie je bent en wat je wilt
# Keuzes maken, prioriteiten en doelen stellen
# Omgaan met emoties van jezelf en anderen
# Communicatie met anderen

Hoe ziet jouw coachingstraject eruit?

Bepaal waar jouw behoefte ligt

Praktisch

Een individueel traject bestaat vaak uit 6 of meer sessies, afhankelijk van je vraag. Je kunt kiezen voor gesprekken van een uur of van anderhalf uur. Ook de frequentie van de gesprekken bepaal jij zelf. Het eerste gesprek is altijd gratis.
Bepaal waar jouw behoefte ligt
Wat is jouw verhaal?

Het eerste gesprek

In ons eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Ik nodig je uit je verhaal te doen. We verkennen jouw vraag en gaan op zoek naar de essentie en de achtergrond daarvan. We ontdekken of en hoe ik jou van dienst kan zijn. ​
Wat is jouw verhaal?
Wat is jouw doel?

Stappen bepalen

We stemmen af op wat je graag wilt bereiken. Daarna onderzoeken we welke stappen nodig zijn om tot jouw doel te komen en wat de manier is die jij prettig vindt. Wanneer het bij jou past maken we gebruik van andere werkvormen dan alleen praten. Vaak krijg je zo meer inzicht in jezelf en wat er onderweg gebeurt. Tussendoor en aan het eind evalueren we het coachingstraject.
Wat is jouw doel?
Jouw persoonlijke proces

Op pad

Ik volg jou in jouw proces. Ik denk mee en geef je inzicht in de dingen die gebeuren. Ik stel vragen aan je zodat jij aan het denken wordt gezet. Tussen de gesprekken ga je dingen oefenen en uitproberen. Ontdekken of en hoe het anders kan.

We bespreken belemmeringen die je onderweg tegenkomt: Hoe komt het? Wat heb je nodig om verder te gaan? Het is jouw proces en jij zet de stappen, dus doen we alles op jouw tempo.
Jouw persoonlijke proces
Toegerust verder op pad...

Resultaat

Als jij bij de kern bent van wie je bent en wat bij jou past... vergroot je jouw veerkracht en weerbaarheid. Privé, op je werk en in de maatschappij.
Toegerust verder op pad...

WANDELCOACHING
Vind je het fijner om al wandelend te praten?
Dan gaan we naar buiten en bespreken we al wandelend de dingen die jou bezig houden.