Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen

Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen

Communiceren is aansluiten

Terug naar je kernwaarden

In ontwikkeling

Huiskamermoment

Waar gaan we het over hebben?

Communiceren is eigenlijk een vak apart. De ander verwoordt dingen soms net anders dan jij, waardoor het bij jou hard binnenkomt. “Als hij nou eerst vroeg hoe mijn dag was, dan…” Maar ook hoe jij communiceert naar anderen komt anders binnen dan je denkt…
Om op een opbouwende en positieve manier met elkaar in contact te staan is eigenlijk simpel: hoe sluit ik aan bij de ander? Wij komen 3 keer bij elkaar om met elkaar te praten over frustraties, moeiten en leerpunten. Hoe kunnen wij beter communiceren en aansluiten? Met elkaar zoeken we de diepgang, gezelligheid en veiligheid om jezelf beter te leren kennen. Als onderbouwing een stukje theorie voor het gevoel van ‘Oh, zo’ of ‘Oh, ja’. Zo kom jij een stapje verder naar beter communiceren.

Praktische informatie

We komen op 3 dinsdagen in de ochtend bij elkaar. Vanaf half 10 is de inloop en om 10 uur starten we met het moment. We leren elkaar kennen, delen ervaringen en gaan met elkaar op zoek onder mijn begeleiding. Zo rond de klok van half 1 sluiten we af. Als je je aanmeldt voor deze momenten verwachten we dat je elke datum aanwezig kan zijn. Reserveer een plekje via onderstaand formulier. Een week voor het moment krijg je een mail met definitief bericht dat het moment doorgaat. En dan ontvang je ook het betalingsverzoek.

Waar is het?

Boerhaavestraat 30B, Apeldoorn

Save the date

20 april
18 mei
15 juni

Wat kost het?

Pilottarief €25 per moment, totaal €75 per persoon, inclusief verwerkingsmateriaal, koffie/thee en iets lekkers

Vanuit de ontmoeting ontstaan ontdekkingen

Sluit je aan en reserveer een plekje

Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier

In ontwikkeling